Cabinete ginecologie

Centrul Medical Sphera
Infiintat in anul 2009, Centrul Medical SPHERA cunoaste o dezvoltare continua, oferind consultatii in specialitati medicale diferite.Infiintat in anul 2009, Centrul Medical SPHERA cunoaste o dezvoltare continua, oferind consultatii in specialitati medicale diferite precum, Pediatrie, Ginecologie- Obstretica, Dermatologie, Psihologie, Psihiatrie, Endocrinologie si Medicina Interna, Medicina muncii cu eliberari de fise medicale pentru diverse specialitati, analize medicale de laborator, ecografii si radiografii. In incinta Centrelor Medicale Sphera realizam mici interventii chirurgicale, chiuretaje uterine, biopsie cervicala, electrorezectie cervicala.
Bld. Marasesti, nr.90 si Calea Dorobantilor, nr. 58 / Zone: Dorobanti, Tineretului
0800-02-02-67 Website
 
Life Materna
Centrul Medical de Obstetrica si Ginecologie Life Materna asigura fiecarui client servicii medicale profesionale, la cele mai inalte standarde, fiind dotat cu aparatura ultra-moderna.
str. Alexandru Moruzzi Voievod, nr.4A, sector 3 / Zona: Unirii
0760.842.000 Website
 
Hilmi Medical Center
Clinica noastra este construita in jurul valorii umane si este sustinuta de catre o echipa preocupata de sanatatea fiecarui pacient. Sub motto-ul “Meriti tot ce e mai bun” va oferim o gama extinsa de servicii medicale si analize de laborator la un nivel ridicat de profesionalism si confort.
Str. Buzesti 75-77, Etaj 3, Sector1, Bucuresti / Zona: Victoriei
031 9102; 031 438 00 18 Website
 
x
Trimite un mesaj salonului ""

* - campuri obligatorii