Agentii de turism

Honey Tours&Events
Agentie de Turism Tour-operatoare ce va pune la dispozitie urmatoarele servicii: Sejururi, Circuite, City-Break, Rezervari, Bilete de Avion, Organizare evenimente corporate.
Calea Rahovei Nr 266-268 ElectroMagnetica Business Park Corp 38, Etaj 1, camera 6 / Zona: Sebastian
0728.370.607 sau 0729 479 946 Website
 
Bjr-Vacante
Agentia de turism BJR Vacante face parte din grupul romanesc de afaceri BJR (Business Jet + BJR Vacante + TRM Europe) care se afla pe piata de turism romanesc din 1996.
J'Info Tours
J'Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism din Romania . Este o agentie de turism care a creat o traditie , principalul obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clientii sai. Ca o recunoastere a meritelor sale - atat pe plan intern cat si pe plan international, agentia a fost distinsa cu numeroase premii iar in anul 2000, a semnat un parteneriat cu firma britanica HRG, lider international in Travel Management.
Tripsta
Tripsta.ro este o agenție de turism online, care oferă vizitatorilor și utilizatorilor site-ului posibilitatea de a rezerva bilete de avion ieftine, hoteluri, închirieri de mașini și pachete turistice în toată lumea. Clientul are posibilitatea de a face rezervări online 24 de ore pe zi. Utilizând tehnologie și costuri reduse de operare tripsta.ro oferă produse la prețuri foarte competitive.
Vola
Vola.ro s-a lansat in aprilie 2007, ca si agentie de ticketing online, moment din care s-a investit in continuu in dezvoltarea platformei tehnologice. Incepand din iunie 2010 Vola.ro a lansat si un departament dedicat pentru Pachete Turistice. Acum, compania ofera servicii complexe de la bilete de avion la cazari la hoteluri in toata lumea, rent-a-car, pachete turistice si asigurari medicale de calatorie. Datorita volumului de vanzari pe segmentul biletelor de avion, Vola.ro este in continuare lider pe piata agentiilor de ticketing online din Romania.

Filtreaza cautarea

Tipuri locatii
Tipuri turism
Orase
Servicii
x
Trimite un mesaj salonului ""

* - campuri obligatorii